Sposób przygotowania: Wymieszaj gorącą kawę, miód i mleko razem, aż miód się rozpuści. Pozwól ostygnąć, odłóż na bok. Ubij cukier puder i śmietanę kremówkę w misce do mieszania, aż powstaną sztywne szczyty, odłóż na bok. W drugiej misce delikatnie wymieszaj miód, ser mascarpone, puree z dyni, brązowy cukier, przyprawy i skórkę pomarańczową za pomocą elastycznej szpatułki, aż wszystko będzie dobrze wymieszane i gładkie. Delikatnie wymieszaj mieszankę śmietany z mieszanką dyni, aż będzie gładka i odłóż na bok. Pojedynczo maczaj ciastka ladyfinger w sosie kawowym i układaj je równomiernie na dnie formy o wymiarach 22cm x 33cm. Nałożyć około jednej trzeciej nadzienia na ciastka. Powtórz warstwy jeszcze dwa razy. Przesiej kakao na wierzch. Schłodzić przez 6 godzin (lub przez noc) i podawać schłodzone.